Gjæringsbonanza

Den 6. juli satte vi en Citra IPA. Den er basert på en oppskrift Kai fant i BeerSmith. Oppskriftsmessig skulle den gjære i omtrent to uker, men det putret og putret og putret i dunken.

Tapper vi den på flasker for tidlig, lager vi jo gjerne flaskebomber, og det er dårlig utnyttelse av øl, så det vil vi aller helst la vær. Så da var det ikke annet å gjøre enn å vente da. Etter fire uker, begynte den endelig å stilne. 7. august fikk vi endelig ølen over på flasker.

For de som er interessert, så finner du oppskrifta på den her.

Den må stå litt til på flaske før den er ferdig, så en bedre rapport kommer senere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s